vintermenuen (19/1 – 16/3)
TUN, SESAM & SOJA
Grillet tun tataki marineret med soja
Chips af tapioka & dildstøv
Mayonnaise af ristet sort sesam
*
LAKS PÅ 2 MÅDER, ÆBLER & MYNTE
Laks gravet med limepeber, eau de vie & rørsukker
Krustade med marineret laks & urter
Transparente æbler syltet i citronverbena
Revet, saltet & tørret æggeblomme
Vinaigrette af æbleeddike, mynte og olivenolie
*
OKSEFILET, SELLERI OG VINTERLØG
Krydderurtefarseret oksefilet
Saltbagt selleri & selleripure
Fondant af bintjekartofler syltet i andefedt
Grillede vår løg & ristede mandler
Sauce med løgaromaer & ramsløgskapers
*
CITRUS FRUGTER, MARENGS & SKOVSYRE
Lemoncurd med rigeligt smør & reven citronskal
Mørdejsflager med appelsin & grape
Sorbet af sicilianske blodappelsiner
Granitè af forskellige citrusfrugter, skovsyre & blå blomster
*
Friskbagt brød & dyppelse
*